Surse judiciare au precizat pentru stiripesurse.ro ca Radu Mazare nu a plecat insa singur. Alaturi de Mazare se pare ca a fugit si fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost consilier al lui Mazare, Valentin Preda.

Acesta este prins in mai multe dosare la DNA, inclusiv unul in care este coleg cu Radu Mazare. Preda are condamnare pe fond de sase ani cu executare, iar in ianuarie 2018 ar fi urmat sa se pronunte sentinta definitiva.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Iata minuta dictata de judecatori, la condamnarea pe fond a lui Valentin Preda:

„Condamna pe inculpatul Preda Raducu-Valentin la pedeapsa de 4 ani inchisoare, pentru comiterea infractiunii de divulgarea secretului care pericliteaza siguranta statului. Condamna pe acelasi inculpat la pedeapsa de 5 ani inchisoare, pentru savartirea infractiunii de trafic de influenta, in forma continuata. Condamna pe acelasi inculpat la pedeapsa de 3 ani inchisoare, pentru comiterea infractiunii de favorizarea infractorului.

Contopeste pedepsele inchisorii, astfel ca inculpatul va executa pedeapsa inchisorii cea mai grea, si anume pedeapsa de 5 ani inchisoare, la care adauga sporul de 1 an inchisoare, urmand ca, in final, inculpatul sa execute pedeapsa rezultanta de 6 ani inchisoare“, potrivit minutei judecatoresti, potrivit stiripesurse.ro. 

Preluare wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si