Nu duce dorul Primariei! Radu Mazare se distreaza copios intr-un club de muzica greceasca. Priviti-l cum da din solduri si cum se unduieste pe muzica din Tara Maslinilor.

In imagini se poate vedea cu usurinta ca este tare tandru cu o blonda inalta, subtire, cu breton. Cel mai probabil este iubita lui oficiala de peste 10 ani, simpatica Roxana care i-a fost alaturi si la bine si la greu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro



Tare fericita trebuie sa fie Roxana ca acum il are aproape pe fostul primar. La cum danseaza impreuna cu el si cu prietenii stransi la masa, am zice ca de mult nu s-a mai distrat asa.

Niciunul nu are insa ochi pentru altcineva. Danseaza impreuna si para vea aceleasi miscari iar iar Roxana chiar il mangaie si il strange in brate la un moment dat.

Dupa distractie, Roxana l-a tras imediat pe Mazare de mana si au iesit din club.
Cel mai probabil, au continuat noaptea lunga in alta parte, ca doar fostul edil trebuie sa profite din plin de libertatea-i nepretuitra.



Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si