Ralu Filip s-a stins in urma cu aproape 10 ani si a lasat in urma o sotie, Dana, si doi copii, Maria si Matei. Fostul sef al CNA a fost inmormantat la Cimitirul de la Manastirii Cernica, intre Marioara Murarescu si parintele Dumitru Staniloae.

Din pacate insa, pe cruce nu e nicio descriere, sau fotografie, insa nici flori proaspete sau lumanari aprinse. Angajatii din cimitir spun insa ca nu sunt multi cei care se opresc la locul lui de veci sa aprinda o lumanare sau sa puna o floare.

“In iarna, de sarbatori a fost cineva din familie si a pus o coronita. In rest, cei din familie vin foarte rar. Prieteni, fani, n-am vazut. Pe locul lui de veci sunt mai mereu flori artificiale, din plastic, naturale n-am prea vazut. Lumanari ii mai aprind femeile care ingrijesc mormintele”, sustin cei din cimitir.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Presa a relatat un episod dureros de dupa moartea lui Filip, acela ca fiica desena piramidele din Egipt, pentru ca acolo ii promisese tatal ei ca o duce in vacanta.

Decesul sefului CNA a provocat insa neintelegeri in familie. Mama lui Ralu Filip, Elena, si-a acuzat nora, pe Dana, ca s-a grabit cu deschiderea succesiunii si a reusit sa obtina in justitie anularea certificatului ei de mostenitor si trecerea averii, o masina, un apartament si o vila, pe numele copiiilor.

Maria, fiica lui Ralu Filip
Matei, fiul lui Ralu Filip

Ralu Filip a murit pe 22 mai 2007, la varsta de 47 de ani, din cauza unui infarct. El fusese internat in seara respectiva la spitalul „Matei Bals” din Capitala, dupa ce acuzase dureri in zona pieptului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si