Close sidebar
Close sidebar

Rareş Bogdan, DECIZIE FINALĂ! Candidează sau nu la Primăria Capitalei?

Rareş Bogdan, europarlamentarul liberal, respinge ideea unei candidaturi la Primăria Capitalei, însă spune că preşedintele Klaus Iohannis l-ar putea determina să ia în calcul subiectul. Astfel, ar fi pus într-o situaţie complicată, a declarat Rareş Bogdan.

A.M.S.,

Rares Bogdan

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Întrebat ce ar face dacă preşedintele Klaus Iohannis i-ar cere să candideze la Primăria Capitalei, Rareş Bogdan a răspuns: ”Sper să nu-mi ceară. Aş sta de vorba cu el, i-aş spune proiecţia viitorilor ani, cum o văd eu, iar el e o persoană echilibrată şi înţeleaptă, care sunt convins că va înţelege lucruri şi nu impune nimănui nimic. Va asculta argumentele mele”.

    Citeste si: Rareș Bogdan, reacție dură după anunțul alegerilor anticipate: ”Eu zic să ascultați cu atenție când spun ceva”

    Rareş Bogdan a admis că preşedintele Iohannis este singurul om care îl poate pune în situaţia de a trebui să discute acest subiect, potrivit declarațiilor făcute la Digi 24. 

    Rares Bogdan

    Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

    Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

    Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

    ”Altcineva nu poate. Dacă preşedintele Iohannis ar considera că trebuie să avem o discuţie pe subiectul Capitalei, aş fi pus într-o situaţie complicată”, a recunoscut europarlamentarul liberal.

    Citeste si: Politicianul Rareș Bogdan anunță că pleacă din PNL

    Joi, Rareș Bogdan, susține că nu-și dorește sub nicio formă o revenire a lui Călin Popescu Tăriceanu în PNL, iar dacă acest lucru se va întâmpla, atunci ”Rareș Bogdan iese pe cealaltă

    ușă”.

    Rares Bogdan

    Citeste si: Rareș Bogdan a luat foc! Atac devastator la Ion Iliescu

    ”Vă spun din start, ca să fie lucrurile extrem de clare. În momentul în care intră pe o ușă Călin Popescu Tăriceanu, Rareș Bogdan iese pe cealaltă ușă. Timp de trei ani de zile, acest om a torpilat statul de drept.

    Trei ani de zile a distrus imaginea României alături de Liviu Dragnea. Trei ani de zile a pus pumnul în gura presei libere. Eu nu uit aceste lucruri. Le mulțumesc, și faptul că stăm azi în aceeași barcă înseamnă deja mult pentru mine. Ludovic Orban a fost extrem de tolerant, negociază permanent după ce acum un an de zile era făcut în toate felurile de Călin Popescu Tăriceanu.

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI