Close sidebar
Close sidebar

Răsturnare de situație în Casa Iubirii. Nona nu își mai dorește să continue să îl cunoască pe Patrick

Acum câteva zile, Nona și Patrick au luat cina împreună. Se pare că Patrick a fost foarte încântat. Acest lucru nu s-a întâmplat și în cazul ei. Aceasta i-a transmis că nu își mai dorește să îl cunoască, din cauza comportamentului său.

Alexandra Bercea,

Răsturnare de situație în Casa Iubii. Nona nu își mai dorește să continue să îl cunoască pe Patrick

[Sursa foto: FotoJet]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nona a trecut printr-un carusel de emoții în ultima ediție ,,Casa Iubirii''. Aceasta a luat cina împreună cu Patrick. Deși spera că totul va decurge bine, concurenta nu a simțit vreo emoție reală față de Patrick.

Nona a fost curioasă de părerea lui Patrick după cină

La începutul discuției, Nona a fost curioasă care a fost părerea lui Patrick, după ce au plecat din camera roșie.

„Cu o părere foarte bună, mi-a plăcut foarte mult, îmi pare rău că, din cauza emoțiilor, n-am putut să mănânc din paste nici eu, nici tu. În schimb, am avut niște discuții care mie mi-au plăcut și începem tot mai mult să ne cunoaștem, din ce simt eu”, a răspuns Patrick.

Și Patrick a întrebat-o pe Nona același lucru, dar răspunsul concurentei a fost total diferit, marcând o „despărțire” chiar înainte ca o relație să înceapă măcar.

Citește și: „Tu nu vezi că nu te vor 13 oameni în casă, aici?” Robert, la un pas de a fi eliminat din Casa Iubirii! Aflați, astăzi, care va fi soarta concurentului din Casa Iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

„Părerea mea este în felul următor: te rog frumos să fii sigur și sincer cu tine însuți, nu sunt de vârstă ca să mă poți duce de nas, mi-am dat seama că nu ești sincer deloc și-mi pare rău

de chestia asta.

Sunt niște afirmații pe care le simt, le-am trăit în camera roșie și, cu siguranță, nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși, și îmi pare foarte rău că am dat greș”, a răspuns Nona.

Patrick nu înțelege de ce este considerat fals

Patrick nu înțelege de ce Nona spune că este fals.

Ionuț îi confirmă că nimeni nu înțelege nimic și că trebuie să argumenteze mai mult.

„A fost sărutul în camera roșie... există o chestie de conexiune, știți? Știți foarte bine. Radu, o ai pe Cristina aici, în casă, fiecare dintre noi știm ce-i această conexiune și dorința de a săruta sau de a cuprinde sau de a fi alături de acea persoană. Din păcate, eu nu am simțit aproape nimic, chiar dacă mă ținea de mână. 

Mi-am dorit foarte mult să avem această cameră, să te pot cunoaște mai bine, și le mulțumesc producției, mulțumesc la toți care m-au susținut și care mi-au dat posibilitatea să văd cu adevărat ce îți dorești. Un sfat, nu te condamn, dar fii tu și fă pașii spre acea fată cu care ți-ai dori să fii, nu doar pentru emisiune, că poți să pleci de aici fericit”, a mărturisit Nona.

Patrick susține că nu înțelege de ce Nona a crezut că este fals cu ea.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Radu Ioan Budeanu, fiul Deliei Budeanu și moștenitorul dinastiei Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

„Am simțit-o, am văzut-o în ochii tăi, în atingeri. Nu vreau să vorbesc foarte mult, nu vreau să condamn, vreau doar să te rog să fii sincer cu tine”, a declarat Nona.

Citește și: Intrigă în Casa Iubirii! Fetele au chef să se joace: „Deci, e vreuna care nu se epilează?”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI