Close sidebar
Close sidebar

Răsturnare de situație în cazul Mădălinei, fata găsită moartă în Vama Veche! „S-a anulat înmormântarea pentru că ea are urme de violenţă”

Polițiștii continuă ancheta în cazuil Mădălinei, fata găsită moartă în Vama Veche! Pe trupul ei au fost descoperite urme de violență, iar înmormântarea a fost anulată.

M.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Turiștii din Vama Veche au găsit în urmă cu doar câteva zile, cadavrul unei tinere. Maădălina era originară din Darabani, județul Constanța, și și era angajată la un hotel. Duminică noaptea a petrecut cu mai mulți prieteni și a intrat să facă o baie în mare. Din păcate, aceasta nu s-a mai întors din apă.

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Răsturnare de situație în cazul Mădălinei

Familia Mădălinei se pregătea de înmormântare, însă anchetatorii cred că fata de 19 ani ar fi putut fi ucisă. Evenimentul a fost anulat după ce pe trupul ei au fost găsite mai multe urme de violență.

„S-a anulat înmormântarea pentru că ea are urme de violenţă pe tot corpul. Au venit poliţiştii la criminalistică şi au spus să anuleze pentru reluarea autopsiei şi pentru alte probe.

Au găsit trei suspecţi de crimă care acum se află în arest. În presă şi în ancheta de la morgă s-a spus că nu prezintă nicio urmă de violenţă şi ea este vânătă toată", a scris o rudă de-ale Mădălinei, pe Facebook.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI