Close sidebar
Close sidebar

Rasturnare de situatie in cazul politistului injunghiat luna trecuta in Iasi! Iata de unde ar fi pornit scandalul!

Rasturnare de situatie in cazul politistului injunghiat luna trecuta in fata unui spital din Iasi. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arata ca agentul de la operatiuni speciale este cel care a inceput scandalul. Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe imaginile suprinse in noaptea de 27 ianuarie intr-un club din Iasi se vede cum spiritele se-ncing deodata. Un individ l-ar fi lovit pe politist  chiar in fata iubitei sale. Fata intervine, incercand sa "stinga" scandalul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Vizibil nervos, politistul isi ia iubita si se duc spre garderoba in jurul orei 4 si jumatate dimineata. Atunci izbucneste un nou scandal intre omul legii si un alt barbat, pe care-l loveste cu piciorul si apoi cu pumnii.

Clientii din club il tin pe politist si incearca sa-l calmeze.

Cateva ore mai tarziu, omul legii este injunghiat in fata spitalului de individul pe care-l lovise la club.

Imaginile din noaptea scandalului, care au iesit abia acum la iveala, rastoarna  intregul caz. Initial, se credea ca politistul n-a lovit pe nimeni in club, si ca ar fi fost injunghiat fara un motiv clar. Barbatul care l-a atacat cu un cutit  a fost arestat luna trecuta si este cercetat pentru tentativa de omor.

Si-a scos si el certificat medico-legal ,dupa ce a fost batut de politist in club. Avocatii sai vor depune o plangere penala impotriva politistului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI