Close sidebar
Close sidebar

Rasturnare de situatie in cazul tinerei gasite moarta si dezbracata langa Autostrada Soarelui! Au aparut martori esentiali in ancheta

Mirabela Cristian (27 de ani), o tanara din comuna prahoveana Telega, a murit in conditii suspecte, trupul ei fiind descoperit pe un camp de la marginea Autostrazii Soarelui, in judetul Calarasi.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cadavrul fetei gasite moarta pe camp in Calarasi, langa Autostrada Soarelui, nu prezenta urme vizibile ale unei agresiuni. Mirabela era dezbracata complet, iar hainele si geanta sa au fost gasite la o distanta de cateva zeci de metri.

Martorii care au aparut acum si au fost interogati de procurori au declarat ca Mirabela a fost vazuta mergand  pe calea ferata dinspre Constanta spre Fetesti. Astfel, teoria ca ea ar fi fost la un concert in Bucuresti nu mai este valabila.

Tot martorii spun ca aceasta avea un comportament nefiresc si ca vorbea sigura.

De asemenea, informatia aparuta in presa ca ar fi consumat droguri nu este confirmata. Anchetatorii inca asteapta raportul de la INML.

Ancheta este una dificila, marele semn de intrebare fiind motivul pentru care trupul victimei a fost gasit fara haine, dar in acelasi timp fara urme de de rani care ar fi putut fi provocate in urma unei agresiunisi nici macar rani provocate de animale sau in urma unei cazaturi, scrie adevarul.ro.

Hainele fetei au fost

gasite la o distanta de cateva sute de metri departare de cadavru, inclusiv geanta si documentele de identitate. in prezent ancheta vizeaza doua piste, sustin surse judiciare, fie Mirabela se afla sub influenta drogurilor, iar acest lucru ar putea explica starea ei anormala remarcata de martori, dar si faptul ca a fost gasita dezbracata, iar cea de-a doua pista urmareste un posibil caz de omor sau omor din culpa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro


Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Calarasi a declarat ca pana la acest moment al anchetei nu exista nicio proba care sa-l incrimineze intr-un fel pe Dilimanjaro, artistul hip-hop din Bucuresti, despre care s-a spus ca ar fi avut o relatie cu victima. Acesta nu a fost audiat in cauza.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI