Concentrati-va privirile pe acesti oameni. Iata-i cum se organizeaza cand langa ei cieva ca vorbeste la telefon! Victima este incercuita fara sa aiba nicio banuiala ca urmeaza sa i se intample ceva neplacut. Nu mai putin de 10 hoti il impresoara.

Si...intr-o fractiune de secunda omul ramane fara telefon. 
Omul cu parul alb impinge victima in timp ce celalat ii smulge efectiv telefonul de la ureche. Omul se intoarce debusolat, in timp ce hotii au trecut deja pe langa el cu nonsolanta.


Acesti indivizi, care actioneaza in Sao Paulo, chiar nu au frica de nimic. Nici macar de un om cat doi dintre dintre ei. Iata cum este lasat fara telefon domnul din imagine.  
Unul dintre hoti il impinge apoi altul ii fura telefonul.  Si el ca si ceilalti pradati incearca sa gaseasca vinovatii pentru lipsa telefonului. Fara success!. 

Chiar daca esti cu telefonul la ureche sau in buzunar finalul e mereu acelasi. Spre paguba victimei. Si impinsa si furata! Nici macar aceeia care isi dau seama ca sunt pradati, nu au ce face.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si