Fostul primar al Sectorului 4 si actualul candidat pentru functia de edil al aceleiasi primarii, Cristian Popescu "Piedone", urmeaza sa fie trimis in judecata pentru ca a autorizat functionarea clubului "mortii".

El este acuzat de savarsirea a doua infractiunii: abuz in serviciu si vatamare corporala. In acelasi dosar, judecatorii DNA au mai trimis in judecata si alti inclupati: Aurelia Iofciu, sef al Serviciului Autorizari Comerciale din Sectorul 4, Luminita Larisa Ganea, consilier superior in cadrul Serviciului Autorizari Comerciale Sector 4 si Sandra Ramona Motoc, referent superior in cadrul Serviciului Autorizari Comericale din Sectorul 4.


Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii anticoruptie, infractiunea de abuz in serviciu (sub forma autoratului, respectiv a complicitatii) retinuta in sarcina inculpatilor consta in eliberarea acordurilor si autorizatiilor de functionare pentru doua societati comerciale intr-o modalitate care a incalcat prevederile legale referitoare la securitatea la incendiu, inclusiv prin aceea ca nu au fost respectate dispozitiile privind controlul dupa emiterea autorizatiilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si