Celine Chemi, mama lui Patrick, a marturisit ca ii este foarte greu sa vorbeasca despre fiul ei, care a murit vineri in timpul meciului Dinamo- Viitorul.

Ultima dată, am vorbit cu el joi. În mod normal, noi vorbeam, zilnic, la telefon, însă a trebuit să merg la un sat şi a rămas să ne auzim, atunci când mă întorc. Ultima dată, am vorbit despre o casă pe care Patrick o ridica în Yaounde (n.r.
– Capitala Camerunului)“
, a dezvaluit mama jucatorului, Celine Chemi.

Sora mai mare a fotbalistului, Monique Chantal, a dezvaluit ca fratele ei ii spusese unui prieten, inainte de meci, ca este foarte obosit si ca nu va juca in meciul cu Viitorul.

##CITAT14##„Patrick i-a spus celui mai bun prieten de al său că nu va juca în meciul cu Viitorul pentru că e foarte obosit. A fost un om generos, un gentleman. E foarte dureros că a plecat şi şi-a lăsat în urma familia. E ca un coşmar“, a spus Monique Chantal.

E foarte greu să vorbesc despre fiul meu acum, dar cred în Dumnezeu şi mă supun voinţei sale. Dar dacă asta e viaţa fotbaliştilor profesionişti, atunci ar trebui să reflectăm “, a mai spus mama camerunezului.

Patrick Ekeng, fotbalist la Dinamo, a murit vineri seara dupa ce a suferit un stop cardio-respirator pe teren, in timpul meciului Dinamo- Viitorul.
Tanarul de 26 de ani nu ar fi trebuit sa joace in seara respectiva fiindca acuzase o stare puternica de oboseala.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si