Aceste doua produse sunt perfecte pentru micul dejun sau pentru brunch, deoarece asigura proteine, carbohidrati, fibre si grasimi sanatoase. Astfel, vei obtine un preparat sanatos, rapid si cu un aspect inedit. Practic vei face ochiuri intr-un mod sanatos fara sa le prajesti in ulei, iar in plus ele vor fi invelite de miezul cremos al unui avocado.

Pentru a face acest preparat ai nevoie de: avocado, taiat in jumatate, ou, sare de mare, piper, sos iute (optional), bacon (optional).



Se taie un avocado in doua si se scobeste putin din miezul fiecarei jumatati. Daca vrei sa obtii un preparat picant, pune in fiecare scobitura cateva picaturi de tabasco sau dintr-un alt sos picant preferat.


Apoi se sparge oul si se pune in scobitura lasata de samburele de avocado, presarand peste el sare si piper negru proaspat macinat. Se asaza jumatatile de avocado cu ou intr-un vas termorezistent si de dimensiuni potrivite, dupa care se introduce la cuptorul incins la 180 de grade Celsius timp de 10-15 minute pana cand obtii consistenta dorita a galbenusului. Acest preparat se poate face si pe aragaz, daca folosesti o tigaie inalta stropita in prealabil cu putin ulei si pe care sa o acoperi cu un capac.

Sursa stire bzi.ro

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si