O analiza facuta publica luni de specialistii unei mari firme de consultanta arata ca agricultura romaneasca ar putea inregistra in acest an cele mai bune rezultate din ultimul deceniu. Conform analizei, veniturile producatorilor din agricultura ar putea sa depaseasca anul acesta 24,5 miliarde de lei, cu peste 12 miliarde de lei mai mult ca nivelul de referinta din 2010.
"Dincolo de evolutia financiara a sectorului, am avut, din punct de vedere meteorologic, o primavara promitatoare pentru agricultura romaneasca.

Luand in calcul si evolutia pozitiva a preturilor, perspectivele sezonului agricol 2016 sunt optimiste, cele mai bune din ultimii ani", a declarat Daniel Stanciu, directorul de marketing al companiei care a efectuat analiza.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si