Conform site-ului stirileprotv.ro, pitesteanul le-a racolat pe fetite de pe Facebook si le-a promis bani si dulciuri ca sa se vada cu el. Copilele au povestit insa totul acasa, iar pe fir au intrat imediat politistii, care l-au incatusat pe individ. Barbatul a fost surprins de politisti pe strada, chiar cand s-a intalnit cu cele doua surori. Cand a fost retinut, barbatul, tata a trei copii, avea buzunarele pline cu bomboane.

Iata ce a declarat inspectorul principal Madalin Zamfir, purtator de cuvant IPJ Arges: "A fost intocmit un dosar de cercetare penala, sub aspectul savarsirii actiunii de racolare de minori in scop sexual. Este foarte important sa acordam atentie deosebita conturilor de socializare, de aceea parintii trebuie sa monitorizeze foarte atent activitatea copiilor pe aceste conturi."
Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar astazi va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva, potrivit sursei citate.



Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si