Specialist in fizica nucleara si renumit om de stiinta, Mehran Keshe avertizeaza ca marele seism se va produce in perioada urmatoare, mai exact pana in septembrie 2016, iar cele mai mari distrugeri si pierderi de vieti omenesti urmand sa aiba loc pe continentul american.

In interviul acordat publicatiei “Rusia Today”, Mehran Keshe spune ca in urma cutremurului de 5.8 grade Richter, care a lovit Regatul Tonga pe 17 aprilie 2016, a cazut “ultimul pilon care trebuia” si in acest moment placa din Pacific se pregateste pentru o “noua aliniere catastrofala”.

Mehran Keshe este specialist in fizica nucleara
Mehran Keshe este specialist in fizica nucleara

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Seria cutremurelor estimate este ingrijoratoare, cercetatorul spunand ca primele se vor inregistra pe coasta vestica a SUA, iar intensitatea acestora va fi de 6-8 grade pe scara Richter. Mai grav este faptul ca acestea vor fi urmate de seisme puternice care vor avea loc in Mexic si in Golful Mexic, mega-cutremure estimate sa atinga magnitudinea de 10-16 si unul de 20-24 de grade pe scara Richter.

Acestea valori nu au fost inregistrate niciodata de cand exista masuratori.

In urma acestor avertizari, Rusia a decis sa suplimenteze trupele din Kamciatka si sa trimita inca cateva mii de soldati in pregatire, care sa intervina in caz de catastrofa mondiala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si