Divizia imobiliara a Casei de licitatii Artmark a scos la vanzare Conacul Bratianu, o impunatoare casa in care au locuit Ion si Ionel Bratianu, socotiti creatorii Romaniei moderne.

"Situat în oraşul Ştefăneşti, judeţul Argeş, conacul familiei Brătianu, numit ca şi satul în care se care se află, Florica, în amintirea primei fiice a lui Ion C. Brătianu, este unul din cele mai frumoase domenii boiereşti din România, păstrat foarte bine până în zilele noastre...
Este conacul în care s-a născut şi a trăit cea mai importantă familie de oameni politici români, o adevărată dinastie civilă care a dat ţării nu mai puţin de trei prim-miniştri, dintre care primii doi – Ion şi Ionel Brătianu – au avut un rol covârşitor în realizarea României moderne, de numele primului legându-se războiul Independenţei, cel de-al doilea realizând – tot în urma unui război – Unirea din 1918 şi reformele ce au stat la baza democraţiei interbelice”
, se scrie in prezentarea conacului.
Domeniul Florica este format din conac, ferma, capela, crama, gara si chiar un observator astronomic, toate amplasate în mijlocul unui vast parc.
Terenul aferent conacului are 3 hectare, suprafata construita a casei este de 2.324 de metri patrati, conacul avand numai putin de 40 de camere si 14 bai.
Pretul de pornire pentru achizitia proprietatii  este de 2 milioane de euro, iar casa de licitatii estimeaza ca pretul obtinut  va fi intre 2,5 si 3 milioane de euro.


Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si