Francezul a spus ca parintii sai au fost cei care l-au convins sa mai ramana o zi in tara, asa ca, cu foarte putin timnp inainte de imbarcare, el a decis sa isi amane zborul pentru a doua zi. Mounir este astfel singurul pasager de pe lista imbarcatilor care a supravietuit. "Mi-am spus de atatea ori, ma simt extrem de norocos. Nu stiu ce sa spun, dar ma consider norocos ca nu m-am suit in acel avion.
Mi-a stat inima cand am vazut stirile la TV. Aveam un nod in stomac si inca il am din acel moment. Cand am ajuns in aeroport, parintii mei mi-au spus sa nu ma sui in avion si uite ca au avut intr-un fel dreptate"
, a declarat Mounir Namour, scriu britanicii de la mirror.co.uk.

In avionul EgyptAir se aflau 66 de persoane la bord si niciuna dintre ele nu a supravietuit impactului. Bucati din epava aeronavei au fost gasit la 290 de kilometri in nordul Alexandriei, Egipt, in aceasta dimineata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si