Publicatia germana Bild a transmis ca Autoritatea Federala din domeniul Transporturilor din Germania a gasit dovezi  care atesta manipularea emisiilor la masinile Fiat. Rezultatele testelor ar fi fost raportate atat autoritatilor italiene, cat si Comisiei Europene.

Dupa anuntul facut de presa germana, actiunile producatorului auto italo-american au scazut brusc la Bursa din Milano, ajungand la cel mai scazut nivel din ultimele luni, informeaza Agerpres. Pana acum, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) nu a comentat informatia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mai mult, reprezentantii Fiat au refuzat sa colaboreze cu ministrul Transporturilor din Germania, Alexander Dobrindt, atitudine pe care acesta a considerat-o "total neinteligibila".

In urma scandalului Volkswagen  izbucnit in luna noiembrie a anului trecut, Autoritatea Federala din domeniul Transporturilor din Germania a extins investigatiile asupra manipulării emisiilor la masinile cu motoare diesel   la peste 50 de modele, de la branduri ca Dacia, BMW, Mercedes, Nissan, Jaguar si Ford.




Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si