“Asa mi s-a parut mie, ca se urmareau. Avea si el viteza foarte mare, nici celalalt nu avea o viteza chiar mica. Fugea si el”, isi incepe marturiile socante barbatul care a vazut tot ce s-a intamplat in seara de duminica. Masina patronului Hexi Pharma ar fi fost urmarita, iar viteza cu care circulau cele doua vehicule i-a atras atentia.



O masina de productie frantuzeasca, de culoare inchisa, sustine martorul ca era foarte aproape, in spatele masinii lui Dan Condrea. Gonea la fel de tare. Infiorator este, insa, ce s-a intamplat in secundele impactului. “ El a mers pe iarba. Mai din fata putin. Si el aici, mergea cum mergem noi acum. Cred ca a pierdut controlul volanului, cred ca se uita in oglinda, cine stie? Cred ca i-a distras atentia cel din spate. Cel din spate, a luat-o inainte.  A calcat un pic, s-a aprins stopul de frana, s-a aprins, nu a pus frana, cred ca a calcat un pic, asa si s-a dus inainte”, povesteste precipitat martorul-cheie.

In doar cateva clipe, masina lui Dan Condrea s-a transformat intr-un morman de fiare contorsionate, declara martorul. Sa presupunem, insa, ca cel care era in spatele lui nu il urmarea pe patronul Hexi Pharma sic a martorul nu a vazut bine.
In cazul acesta, ramane totusi intrebarea: tragedia la care a fost martor chiar nu i-a atras antentia? Aceasta pentru ca, conform martorului, masina de culoare gri-sobolan nu s-a oprit nicio secunda.

Barbatul nu crede in varianta unui suicide, avand si o explicatie.
Aceeasi varianta este sustinuta si de soferita care a sunat la numarul de urgenta 112 imediat dupa tragedie. Femeia sustine ca cel care se afla la volan ar fi depasit-o in trafic si a semnalizat incadrarea pe o alta banda.
Mai mult de atat, soferul ar fi vorbit la telefon...

Ce este cert, e dezastrul care a urmat, greu de descris in cuvinte. Resturi din masina s-au imprastiat pe o raza de zeci de metri. La cateva minute dupa nenorocire, la fata locului au ajuns si salvatorii. Zona insa nu ar fi fost delimitata.


"Bubuitura si sareau aschii din primul copac. Si dupa aceea a luat-o printre ei. Printre ceilalti"

"Masina, care era lovita, cu decedatul, Opelul. Nu am avut curaj sa merg, dar cand au ajuns ei Salvarea, Politia, Pompierii eu am vazut ca au dat jos ceva.

Si astazi, la o zi dupa accident au mai ramas probe, aici pe iarba, din masina care s-a izbit de cei 3 copaci.  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Le adunau ei, cu grebla.
Cine aduna cu grebla?
Cei care au venit cu platforma.
Le adunau si le aruncau in masina, la gramada.
Pe urma, dupa ce au tras cu grebla, dupa ce au adunat ei,  pe urma au venit si au inchis perimetrul.



Si primele imagini filmate dupa accident arata faptul ca mai intai a fost urcata pe platforma masina distrusa si, abia apoi, oamenii legii au delimitat zona accidentului! In maximum o jumatate de ora, sustine barbatul, ca s-au terminat toate masuratorile la fata locului si au inceput sa stranga resturile din masina.

Este insa imposbil sa nu ne intrebam daca aceasta este procedura legala in cazul unui astfel de accident si daca de la fata locului au fost stranse toate probele care ar putea duce la elucidarea mortii violente a celui aflat la volanul masinii inmatriculate pe numele tatalui patronului Hexi Pharma.

Sa nu uitam! nu doar bucati din masina mai sunt la locul accidentului! Echipele noastre au gasit luni seara si bucati de os care ar putea fi ale lui Dan Condrea!

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si