Strada are 4,20 de metri, ceea nu prea permite ca doua masini sa treaca in acelasi timp una pe langa alta. "Trebuie sa fi pilot sa reusesti sa treci la milimetru. Trebuia sa lase spatiu mai mult. Ne-au luat de fraieri. E bataie de joc, nu alta" spun oamenii indignati

De data aceasta, Dorel nu a mai facut-o lata, ci...ingusta. "Uite, vine masina, nu stiu daca intra pe strada, nu? Cum e? E nasol.

Merg doua masini? Nu merg. Doua mici mai merg, dar daca vin un tractor si o masina mare nu incap. Soseaua e un pic mai mare decat o pista de biciclete. Decizia e proasta. Nu pot trece doua masini una pe langa alta, ca te lovesti cu oglinzile. Ti le rupi. N-ai cum.", constata cetatenii cu stupoare.

In loc sa rasfule usurati ca, in sfarsit, intra-n rand cu lumea, locuitorii acestei strazi s-au luat cu mainile de cap. In loc sa se largeasca, soseaua parca a intrat la apa. Si, daca tot veni vorba.... "Iese apa. Iese apa prin asfalt. Uite aici, hai sa vezi. Aveti izvor aici? Da, nu mai platesc apa, ca vine. Numai o sosea buna nu avem", mai spun ei cand privesc cu suparare lucrarea facuta de mantuiala

Supararea oamenilor a ajuns pana la urechile celor din primarie, care,  in loc sa gaseasca o solutie, au preferat sa-si plateasca politele.


"Din cauza stalpilor de curent, nu s-a putut face strada la 5 metri si jumatate. S-a spart ceva conducta sau... Acolo, eu nu mai stiu. Nu-i treaba mea. Curge apa prin asflat, la aia ma refer. Nu stiu, eu n-am vazut sa curga.", spune primarul localitatii.

Pentru bonusul din asflat oamenii nu pot face decat haz de necaz. Strada care a iscat galceava are peste un kilometru lungime.
Soferii spun ca daca s-ar fi ingustat doar in fata stalipilor, n-ar mai fi trebuit sa iasa in decor de fiecare data cand intalnesc o alta masina.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si