Panica razbate prin vorbele precipitate ale acestui martor. Sunt primele imagini surprinse imediat dupa accidentul aviatic de la Braila. "A murit? Vai de capul meu ce e aici!  Eram la o distanta cand s-a prabusit. L-a luat salvarea si l-a dus la Spitalul Judetean.", urla disperat un martor care a vazut totul.

Spectatorii si temerarii aerului incepeau sa stranga cand nenorocirea a cazut din senin.
Un motodeltaplan se intorcea spre pista, cand ceva s-a intamplat. Martorii cred ca pilotul s-a apropiat prea mult de sol in timpul manevrelor de aterizare. Pilotul in varsta de 54 de ani, zace prabusit la pamant. Barbatul are rani multiple, dar a scapat cu viata. "In mod sigur va fi transferat, avand in vedere traumatismele de coloana lombara, va fi transferat la neurochirurgie la Bucuresti.", au declarat medicii.

Epava motodeltaplanului a fost pazita toata noaptea de politisti si de jandarmi. "Cercetarile in acest gen de cauze vizeaza verificarea situatiei juridice a aparatului implicat in accident, starea tehnica a acestuia, precum si date legate de persoana care il conducea. Ma refer aici la dreptul de a pilota asemenea aeronava.", spun cei care se vor ocupa de ancheta acestui caz.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si