Dan Suciu a decis sa isi reia functia de purtator de cuvant al BNR incepand de la jumatatea lunii iunie, informeaza Profit.ro, citand surse oficiale.

"Incepand cu 16 iunie, el va reveni la BNR, avand in vedere ca durata pentru care se intelesese sa ramana la Guvern a fost prelungita cu mult", au precizat sursele citate.

Fost jurnalist la publicatii economice inca din anii '90, printre care Banii Nostri si televiziunea de business Money Channel, Dan Suciu a fost numit purtator de cuvant al BNR in 2014, inlocuindu-l pe Mugur stet.



In noiembrie anul trecut, la solicitarea premierului Dacian Ciolos si cu acceptul guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, Suciu a acceptat sa preia functia de purtator de cuvant al Guvernului pentru cateva luni. La data respectiva, potrivit unor surse guvernamentale, intelegerea fusese ca Dan Suciu sa ramana la Guvern pana in luna martie.

Suciu a mai detinut pozitia de purtator de cuvant la Palatul Victoria, pentru scurt timp, in 2012, pe perioada cabinetului condus de Mihai-Razvan Ungureanu.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si