In fata spalatoriei sunt doi baieti si o fata. La un moment dat, aud o bubuitura infernala. Apuca doar sa intoarca privirile, apoi cei doi tineri cad secerati. Imaginile socheaza! O masina a fost pur si simplu taiata in doua, iar cele doua bucati vin glont spre ei! Aproape ireal e cum Cel de Sus parca a calculat cum sa-i ocoleasca pe pietoni.

Uitati-va cu atentie. Jumatatile trec exact printre ei.

O fata si un baiat scapa la mustata, fara nicio rana, insa cel de-al treilea e inca la pamant.
Impactul a fost atat de puternic, o bucata din masina e aruncata in aer si abia dupa cinci secunde ajunge pe pamant.

Cat timp tanarul zace pe asflat, din jumatatea de masina se taraste un om. Este de necrezut ca cineva a putut sa scape cu viata. Cu greu, reuseste sa se ridice. Este soferul, cel despre care politistii spun ca a provocat tot dezastrul. Prietenii celui ranit isi pun mainile in cap. Inca nu se stie cati oameni mai sunt in viata. Insa dupa reactia celor din jur ne dam seama ca bilantul este unul sumbru.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Taiata in doua! Asa arata acum automobilul rosu, condus cu inconstienta de un barbat fara permis de conducere. In urma manevrei pe care a efectuat-o, masina s-a facut tandari: bucati intregi din caroserie imprastiate pe asfalt, langa victimele nevinovate.
 

"Era un om jos, aici. Cum s-a auzit prima oara? Poc! cum sa se auda? o duduitorura mare!"

5 oameni au cazut prada manevrei socante executate in mijlocul bulevardului. 4 dintre ei se aflau in masina rosie, condusa de barbatul fara permis. Cea de-a cincea persoana se afla la o spalatorie din apropiere si a fost lovita de o bucata de fier ce a zburat din caroserie in urma impactului.

"Am avut grija de un tip care a zburat din masina, nu stiu de unde a venit, avea hemoragie.... Asta e, sper sa traiasca"


Unul dintre pasagerii aflati in "masina mortii" a pierdut lupta cu viata. Minorul avea hemoragie interna si a fost dus la spital in stare foarte grava. In aceasta dimineata insa, organismul sau a abadonat lupta.

"A vrut masina rosie sa taie linia dubla continua si a venit o masina neagra..a intrat si am scapat, am avut zile, stateam pe scaun acolo"

"Circulam pe bulevardul Aurel Vlaicu, dupa care o masina din sens opus mi-a taiat calea si n-am avut timp sa am nicio reactie pentru ca mi-a taiat-o in doi metri si probabil avea si viteza"


Ca prin minune, soferul care a provocat macelul de pe sosea a plecat de la locul faptei pe picioarele lui.
Cand a vazut nenorocirea pe care a produs-o si prietenii zacand pe asfalt, omul a fugit acasa ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. A sunat la ambulanta cateva minute mai tarziu, cand si-a dat seama ce a facut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si