Retailerul german ofera clientilor sai pachete speciale si beneficii suplimentare. Vacantele pot fi rezervate si cumparate online prin intermediul unui hotline dedicat. Ofertele cuprind pachete turistice pentru toate perioadele anului catre o serie de destinatii, inclusiv interne, scrie Mediafax.

"Ca o urmare firească a dezvoltării Lidl în România şi din dorinţa de a ne surprinde în mod constant clienţii cu oferte inedite, aducem pe piaţa românească Lidl Tour.

Prin pachetele turistice pe care le promovăm, dorim să le oferim românilor posibilitatea de a se bucura de călătorii minunate alături de cei dragi, din care să se întoarcă cu un bagaj plin de momente frumoase", a declarat Frank Wagner, preşedintele Consiliului de Conducere al Lidl România.

Fiecare pachet achiziţionat prin Lidl Tour va include un beneficiu suplimentar, fie că va fi vorba despre un beneficiu surpriză sau de facilităţile incluse în costul pachetului.

Lidl este deja prezent cu acest serviciu pe pieţele din Germania, Austria, Elveţia (Lidl-Reisen), Olanda (Lidl-Reizen) şi Italia (Lidl-Viaggi).

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si