Jurnalistii de la vice.com au petrecut o zi cu el si au scris un super material pe care l-au publicat pe site-ul lor. Drama lui a inceput inca din copilarie, cand a fost abandonat de parinti si a crescut in centrele de plasament din zona Moldovei. A fost plimbat intre mai multe dintre ele, dar la un moment dat a fost nevoit sa le paraseasca.


Acum locuieste in Iasi, in cartierul Dallas, intr-un adapost improvizat, dar merge din oras in oras sa ii bucure pe oameni cu muzica lui. A avut doua tentative de suicid in adolescenta si a ramas cu cicatrici pe maini. "Nu mai suportam viata aia, educatorii ma bateau tot timpul. La orfelinat m-au obisnuit cu pastile, asa ca, atunci cand ma enervez, ma duc la farmacie si cer calmante", a povestit el.

A fost raculat si abuzat de membrii unei familii care il exploatau la treburi casnice. A incercat sa fuga, dar a fost prins si batut in ultimul hal. Asa a ajuns pe strazi.

Sta mai tot timpul prin trenuri si calatoreste seara, pentru a mai scuti din banii de cazare.

De cantat s-a apucat dupa ce a castigat in 2006 un festival dedicat copiilor defavorizati si atunci a prins curaj si a facut din asta un mod de trai.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

CITESTE AICI TOT MATERIALUL DESPRE CALIN ION


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si