Un utlizator de Facebook a postat pe contul personal o poveste senzationala. Omul se afla in trenul care circula intre Sibiu si Craiova si a asistat la o intarziere provocata de doi cai ce pasteau nestingheriti pe calea ferata.

Din fericire, povestea s-a terminat cu bine si animalele nu au fost ranite in niciun fel. Calatorul a coborat, i-a dat la o parte, iar trenul a continuat drumul.

"Trenul cu care calatoresc de la Sibiu la Craiova capătă o mică întârziere înainte de a intra în Râmnicu Vâlcea. Doi mânji pe calea ferată sunt motivul pentru care trenul nu se poate urni mai degrabă. Am negociat cu conductorul să oprească, să cobor şi să dau puii de cai la o parte. Am salvat planeta şi în seara asta", a scris el pe reteaua de socializare.

Trist este ca, desi suntem in anul 2016, sinele de tren nu sunt ingradite sau asigurate in asa fel incat sa nu asistam la astfel de secene destul de urate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si