Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Charlie Sheen a recunoscut public ca este infectat cu HIV de cativa ani. Actorul a marturisit ca a ajuns sa aiba acest virus din cauza ca nu s-a purtat responsabil si nu s-a protejat in perioada in care avea mai multe partenere sexuale.

Acum, Charlie Sheen promoveaza niste prezervative revolutionare care garanteaza ca nu se rup in timpul actului sexual si nici nu reduc placerea. Lelo Hex nu sunt facut din latex obisnuit, ci din sute de hexagoane mici, care se aseamana cu o panza de paianjen. Din cauza noului material, acestea sunt aproape imposibil de rupt, nu aluneca si nu reduc placerea.

Din ce in ce mai multi barbati renunta la prezervative, tocmai din cauza ca nu simt placere, din acest motiv, Sheen spera ca aceste noi prezervative sa elimine aceasta problema. Folosirea prezervativului ii va proteja pe parteneri sa nu contacteze boli cu transmitere sexuala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si