„Eram pe trecerea de pietoni. Pur si simplu mi-a luat sotia din mana. Se zbatea copilul si ea nu misca. Chiar imi doresc sa-mi recuperez sotia, sa ne refacem viata, sa facem copii, asa cum ne-am propus inainte”, isi aminteste Laurentiu Ganea.

A trecut mai bine de un an de cand Iulia, tanara care urma sa devina mama, a fost spulberata pe o trecere de pietoni din comuna Cristian.

Sunt aproape 13 luni de durere, de suferinta, dar si de speranta ca Iulia Ganea se va recupera. Iar progresele incep sa se vada.

Imaginile filmate la o clinica de recuperare din Israel, unde mama ramasa fara prunc a ajuns in urma cu doua luni. De atunci fiecare zi inseamna ore indelungi de exercitii, gimnastica, masaj, tot ceea ce e nevoie pentru ca Iulia sa isi revina.

Iulia incepe sa reactioneze din ce in ce mai bine, insa perioada de recuperare este una de lunga durata si extrem de costisitoare.

„Din punct de vedere financiar, mai rezistam 2-3 saptamani, dupa aceea vom fi nevoiti sa o aducem acasa. Costurile sunt imense. 1030 de dolari pe zi, peste puterile noaste cu foarte mult”, spune Laurentiu.

Gandul ca Iulia are o sansa ii da putere si speranta lui Laurentiu, paramedicul care-si tinea de mana sotia insarcinata, atunci cand masina a lovit-o din plin pe trecerea de pietoni.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Copilul i-a fost scos din pantece in timp ce Iulia era in coma. Pruncul nu a supravietuit. A trecut prin mai multe spitale si a suferit doua operatii pe creier.

Sa speram de acum incolo vom avea si rezultatele pe care le asteptam. reactii sunt la stimulii durerosi, in schimb deschide ochii, priveste. Dupa operatie are o privire un pic mai limpede. Sa speram ca o sa fie bine.

Imaginea celei de care s-a indragostit si alaturi de care a decis sa-si petreaca tot restul vietii ii da putere sa lupte. Doctorii de acolo spun ca e o stare de minima constienta. Nu mai este stare vegetativa, cum era inainte.

Soferul care s-a dovedit ca bause inainte de a o lovi pe Iulia a fost condamnat definitiv pe 10 februarie la doi ani si patru luni cu executare. Initial primise o pedeapsa cu suspendare. Intre timp Laurentiu Ganea a cerut redeschiderea dosarului pentru vatamarea corporala a Iuliei, iar maine va avea primul termen.

Ca sa mearga mai departe Iulia are nevoie de ajutorul nostru. Orice suma conteaza.

„Le multumesc celor care ne-au sprijinit. Au fost foarte multi cei care ne-au ajutat financiar, moral si altfel. Le multumesc si daca vor sa ne mai sprijine, sa fie alaturi de noi, le-am fi foarte recunoscatori”, spune Laurentiu.

BANCA COMERCIALA ROMANA S.A.

Bd.Regina Elisabeta Nr.5,Sectorul 3, Bucuresti

COD IBAN:RO25RNCB0318029686080001

SWIFT:RNCB RO BU

TITULAR CONT: GANEA LAURENTIU FLORIN

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si