Suntem incurajati inca din copilarie sa consumam cat mai multe fructe si legume. insa de multe ori nu stim daca alegerile pe care le facem sunt cele corecte.
De cate ori nu s-a intamplat sa ajungi la supermarket si sa cumperi rosii despre care, atunci cand le-ai pus im farufurie, ti-ai dat seama ca nu au nici un gust. Sigur, cea mai buna solutie este sa ai un furnizor de la tara, adica sa cumperi marfa direct de la producator.
Numai ca, nu este cel mai la indemana lucru sa facem asta, asa ca dam fuga la magazin si cautam cele mai aratoase, pufoase, colorate, rosii, in functie de criteriile fiecaruia dintre noi.
Ei bine, ce trebuie sa stiti despre rosiile cumparate de la supermarket este faptul ca se impart in doua categorii: cele organice, naturale – foarte bune de consum, si cele modificate genetic. De asemenea, intre aceste doua tipuri de fructe.
Iata care este diferenta dintre rosiile bune si cele care nu sunt recomandate pentru consum.
Acum ne referim strict la rosiile crescute organic care se gasesc in supermarket gata ambalate in plasute, cantarite si cu pretul afisat. Acestea au codul de bare format din cinci cifre si acesta incepe cu cifra 9.
In schimb, rosiile modificate genetic au pe eticheta trecut codul de bare, format tot din cinci cifre, insa acesta incepe cu numarul 8.
Un alt lucru important care trebuie verificat pe eticheta este tara de provenienta. Fructele si legumele care vin din Austria, Franta, Germania, Grecia, Ungaria sau Luxemburg sunt sanatoase, pentru ca aici este interzisa productia de alimente modificate genetic.

De cate ori nu s-a intamplat sa ajungi la supermarket si sa cumperi rosii despre care, atunci cand le-ai pus im farufurie, ti-ai dat seama ca nu au nici un gust.

Sigur, cea mai buna solutie este sa ai un furnizor de la tara, adica sa cumperi marfa direct de la producator. Numai ca, nu este cel mai la indemana lucru sa facem asta, asa ca dam fuga la magazin si cautam cele mai aratoase, pufoase, colorate, rosii, in functie de criteriile fiecaruia dintre noi.

Ei bine, ce trebuie sa stiti despre rosiile cumparate de la supermarket este faptul ca se impart in doua categorii: cele organice, naturale – foarte bune de consum, si cele modificate genetic. De asemenea, intre aceste doua tipuri de fructe.Iata care este diferenta dintre rosiile bune si cele care nu sunt recomandate pentru consum.

Acum ne referim strict la rosiile crescute organic care se gasesc in supermarket gata ambalate in plasute, cantarite si cu pretul afisat. Acestea au codul de bare format din cinci cifre si acesta incepe cu cifra 9.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

In schimb, rosiile modificate genetic au pe eticheta trecut codul de bare, format tot din cinci cifre, insa acesta incepe cu numarul 8, scrie unica.ro

Un alt lucru important care trebuie verificat pe eticheta este tara de provenienta.

Fructele si legumele care vin din Austria, Franta, Germania, Grecia, Ungaria sau Luxemburg sunt sanatoase, pentru ca aici este interzisa productia de alimente modificate genetic.

Citeste si: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”- kfetele.ro

Citeste si: A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si