Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, dispeceratul pompierilor militari a fost anunţat, duminică după-amiază, că doi tineri au dispărut în apele râului Suceava, în zona fostei balastiere din oraşul Liteni.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de la punctul de lucru Dolhasca şi de la Detaşamentele de Pompieri Suceava şi Fălticeni, cu două bărci pneumatice şi un echipaj SMURD.

”Până la lăsarea serii, echipajele salvatorilor au periat fundul apei, cu accesoriile specifice, însă din păcate fără rezultat.

Căutările vor continua, urmând ca şi echipajul scafandrilor să se alăture forţelor prezente la faţa locului”, mai susţin reprezentanţii ISU Suceava, care au precizat că în zona respectivă adâncimea râului este mare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si