Ministrii care au demisionat marti sunt: Adrian Curaj(Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii), Marius-Raul Bostan (Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala), Dan Costescu(Ministerul Transporturilor) si Dan Stoenescu(Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni).
Cei propusi pentru inlocuirea celor patru sunt: Mircea Dumitru(Educatie), Dragos Tudorache (Comunicatii), Sorin Buse (Transporturi), Maria Ligor (romanii de pretutindeni).
Seful guvernului a afirmat ca isi doreste un "nou impuls" si "un alt ritm" in aceste ministere si a avertizat ca, daca "in lunile urmatoare" vor aparea probleme si in alte ministere, nu va ezita sa decida alte modificari in structura
cabinetului.
Dacian Ciolos a precizat ca este nemultumit de faptul ca nu s-a realizat reforma la Compania Nationala de Drumuri, la ministerul Transporturilor, dar si de ritmul in care a intrat in functiune Consiliul National care analizeaza plagiatele, scrie hotnews.ro.

Ministrii care au demisionat marti sunt: Adrian Curaj (Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii), Marius-Raul Bostan (Ministerul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala), Dan Costescu(Ministerul Transporturilor) si Dan Stoenescu (Departamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni).

Cei propusi pentru inlocuirea celor patru sunt: Mircea Dumitru (Educatie), Dragos Tudorache (Comunicatii), Sorin Buse (Transporturi), Maria Ligor (romanii de pretutindeni).

Seful guvernului, Dacian Ciolos,  a afirmat marti, intr-o conferinta de presa,  ca isi doreste un "nou impuls" si "un alt ritm" in aceste ministere si a avertizat ca, daca "in lunile urmatoare" vor aparea probleme si in alte ministere, nu va ezita sa decida alte modificari in structura cabinetului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Premierul a mai  precizat ca este nemultumit de faptul ca nu s-a realizat reforma la Compania Nationala de Drumuri, la ministerul Transporturilor, dar si de ritmul in care a intrat in functiune Consiliul National care analizeaza plagiatele, scrie hotnews.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si