Fratele mai mic al cantaretei, baiat care era extrem de apropiat de Nicoleta, a trecut prin clipe cumplite. Baiatul a avut zile la rand in care a plans de dorul surorii sale si nici nu a vrut in ultimii doi ani sa-si aniverseze ziua de nastere. Acum insa, baiatul le-a facut o bucurie imensa parintilor.

Fratele Nicoletei, alaturi de mama sa, la mormantul tinerei, la un parastas de anul trecut
Fratele Nicoletei, alaturi de mama sa, la mormantul tinerei, la un parastas de anul trecut

Sportiv de performanta, baiatul a dovedit ca e bun nu numai la sport, ci si la carte. El a a aboslvit clasa a VIII-a si a dat examenul de Capacitate, la care a luat note mari, care i-au permis sa intre la liceul pe care si-l dorea. “Sunt tare mandra de el. Era dimineata la 7 la antrenamente, apoi la scoala, in vacante tot la antrenamente de la 7 dimineata. A fost un efort, dar a luat o frumoasa medie si a intrat la liceul pe care si l-a dorit”, a spus Mariana Sarkany, mama baiatului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nicoleta Cengher si alte doua tinere si-au gasit sfarsitul in incendiul de la restaurantul Beirut, de la inceputul lunii aprilie 2014. Nico avea doar 22 de ani, abia terminase Facultatea de Drept si isi dorea o cariera artistica. In seara tragediei, tanara cantase in localul in care a sfarsit arsa de vie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si