Oradeanul Virgil Halacu a devenit celebru acum cativa ani, cand presa a relatat ca si-a pus in fata vilei sale o replica a Statuii Libertatii din America. Halacu a povestit ca a cumparat statuia, cu cateva sute de dolari,  de la un amic ce o luase de la un circ.

Acesta a vopsit-o in albastru, in aceeasi nuanta ca zidurile vilei, apoi a scos la vanzare proprietatea, gandindu-se ca reclama ce i s-a facut il va ajuta sa scoata bani buni pe constructie.
Halacu a cerut initial 750.000 de euro pe statuie si pe vila cu 6 camere, anuntul fiind publicat pe mai multe site-uri de imobiliare.
Pentru ca nu a gasit clienti, Halacu a facut o reducere consistenta, de 275.000 de euro, dar tot nu a reusit sa o vanda. "Vand tot complexul de aici. Vila albastra care se vede, statuia, terenul aferent de 5.500 de metri patrati si casa din spate… Dau tot la 475.000 de euro", a anuntat Halacu in presa locala.




Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si