Aceste noi imagini au fost facute publice de catre site-ul tolo.ro si face parte din ancheta jurnalistica pe care Catalin Tolontan si colegii sai, Mirela Neag, Razvan Lutac si Marius Margarit o intreprind de ceva timp.

Aceste noi imagini sunt din spitalul din Sighisoara si sunt realizate de catre o pacienta bolnava de astm care a fost internata aici la inceputul lunii iulie 2016.
"Mi s-a parut revoltator ca in sectia unde ar trebui sa fie totul OK, nu am pretentia de impecabil, era plin de mucegai. Pernele sunt apretate de jeg si sange si miros urat. Peretii sunt scorojiti si totul este infect si miroase ingrozitor de urat", si-a inceput pacienta dezvaluirile.

In sprijinul afirmatiilor facute, ea a realizat o filmare in care arata realitatea trista din Spitalul din Sighisoara, filmare ce vorbeste de la sine.

Medicii de acolo au facut presiune pe ea sa stearga imaginile si, ulterior, au negat ca ele ar fi fost prezentate in totalitate.

Contactata ulterior de catre cei de la tolo.ro, managerul spitalului din Sighisoara, doctorul Aurelia Masca a spus ca pacienta cu pricina este pusa pe scandal. "Va dati seama cat de bolnava e daca batuie prin spital. Perna a fost inlocuita imediat.
Ea nici nu era a doamnei. Spitalul este intr-o cladire istorica din 1896, iar acel corp de cladire cu peretii scorojiti se pregateste de inchidere. Eu va invit aici, la Sighisoara, sa vedeti realitatea. Povestea asta este cusuta cu ata alba. Eu nu ma certam in inregistrare cu ea, ci ii spuneam ca sa incheiem discutia, ca nu are rost"
, a declarat Aurelia Masca pentru sursa citata.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 

INTREAGA POVESTE O POTI CITI AICI!

Aurelia Masca, managerul Spitalului din Sighisoara
Aurelia Masca, managerul Spitalului din Sighisoara


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si