Veste crunta pentru România. Se pare ca unul dintre cei ucisi in atentatul de la Munchen ar fi român. Informatia a fost furnizata de unul dintre tinerii veniti sa se reculeaga in zona mall-ului unde s-a produs tragedia.
Noua oameni au fost ucisi si alti 27 sunt raniti in urma unui atac armat care a avut loc vineri seara in orasul german München.
Atacatorul este un tânar german de origine iraniana, in vârsta de 18 ani, care s-a sinucis. Reporterii cotidianului britanic „The Telegraph“ l-au intervievat sâmbata, 23 iulie, pe un tânar student de 19 ani venit sa se reculeaga in zona centrului comercial Olympia, unde a avut loc atacul terorist. Acesta, pe nume Shohel Chowdhury, spune ca l-a cunoscut pe unul dintre tinerii care au murit impuscati. "A murit un vechi prieten de-al meu. Era colegul meu de clasa, eram in acelasi an. Eram vecini si obisnuiam sa jucam fotbal. Ultima data l-am vazut saptamâna trecuta", le-a spus Shohel Chowdhury jurnalistilor. Tânarul de 19 ani a mai declarat ca numele prietenului sau este Gulliano, ca avea 18 ani si ca a murit impuscat lânga restaurantul McDonald's. in acelasi timp, Chowdhury a mai spus ca "Gulliano era german, dar cred ca familia lui era din România", anunta adevarul.ro.

Noua oameni au fost ucisi si alti 27 sunt raniti in urma unui atac armat care a avut loc vineri seara in orasul german München. Atacatorul este un tânar german de origine iraniana, in vârsta de 18 ani, care s-a sinucis.

Reporterii cotidianului britanic „The Telegraph“ l-au intervievat sâmbata, 23 iulie, pe un tânar student de 19 ani venit sa se reculeaga in zona centrului comercial Olympia, unde a avut loc atacul terorist.

Acesta, pe nume Shohel Chowdhury, spune ca l-a cunoscut pe unul dintre tinerii care au murit impuscati.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

"A murit un vechi prieten de-al meu. Era colegul meu de clasa, eram in acelasi an. Eram vecini si obisnuiam sa jucam fotbal. Ultima data l-am vazut saptamâna trecuta", le-a spus Shohel Chowdhury jurnalistilor.

Tânarul de 19 ani a mai declarat ca numele prietenului sau este Gulliano, ca avea 18 ani si ca a murit impuscat lânga restaurantul McDonald's. in acelasi timp, Chowdhury a mai spus ca "Gulliano era german, dar cred ca familia lui era din România", anunta adevarul.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si