„Ma bateau cu bata ca sa nu fug, cu fucile, aruncau cu apa. Cand ma trezeam, iar ma luau la bataie. M-a legat de cu cureaua de cal si m-a tarat prin sat vreo 2-3 kilometri. Erau zile in care nu mancam nimic”, a povestit Dan, unul dintre tineri, in cadrul unei emisiuni tv.

Totul s-a intamplat ziua in amiaza mare, sub privirile satenilor:" M-au vazut cei de acolo, dar n-a facut nimeni nimic sa ma salveze".

"Eram non-stop tinut in lanturi si batut. Mi-am luat bataie toata viata mea. Ma batea cu furca. M-a lovit si cu toporul. Am avut mainile in gips”, isi aminteste acesta.

Intrebati de ce era supus unor astfel de chinuri, tanarul spune „pentru ca n-am facut treaba”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Chinurile prin care a trecut si-au pus amprenta pe fiecare a vorba a sa: „M-a batut din prima zi. Am incercat sa fug, dar m-au prins. Mi-au pus cutitul la gat si m-am intors inapoi. Mi-a zis ca ma omoara”.

Acesta povesteste ca a fost batut de toti membrii familiei, chiar si de copiii de zece ani. Erau batuti cu biciul, indiferent daca muncea sau nu.

Barbatul era tinut in lanturi noaptea, dormea in picioare, iar dimineata trebuia sa fie apt de munca.

Acesta a povestit ca a ajuns la Berevoiesti printr-un coleg, unde ar fi trebuit sa se ocupe de transport. Si de atunci a fost supus unor chinuri inforatoare.

"Mi-au zis ca daca mai incerc sa mai fug, ma leaga cu lanturi”, povesteste Cristi, celalat tanar.

"Le-am spus ca vreau sa plec, dar nu m-au lasat. Mi-au dat vreo 2-3 pumni. Au pus patul in asa fel in care sa nu plec. Am dormit pe jos, alaturi de alti doi baieti", povesteste Cristi, spunand ca a reusit sa plece din acel loc dupa ce fratele lui a depus plangere la politie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si