Asa arata mainile lui "El Loco" dupa ce si-a turnat acid sulfuric pentru a-si distruge amprentele
Asa arata mainile lui "El Loco" dupa ce si-a turnat acid sulfuric pentru a-si distruge amprentele Barrera a fost capul lumii mafiote columbiene timp de 20 de ani si este considerat un Pablo Escobar al timpurilor noastre. "El Loco" asa cum este cunoscut a fost arestat in 2012 in Venezuela in urma unei interventii militare extrem de brutale.

Povestea lui Barrera este una fascinanta.
El a crescut pe scara sociala a mafiei Columbiene, iar in 1990 a fost arestat, dar a reusit sa evadeze. Si-a ars amprentele de la degete si a recurs la chirurgia plastica pentru a putea sa scape de acuzatii si asa a reusit sa ramana in libertate.
Piscina uneia dintre proprietatile pe care le avea
Piscina uneia dintre proprietatile pe care le avea

O parte din colectia de 48 de masini
O parte din colectia de 48 de masini
Barrera si cartelul pe care il conducea reusea sa produca si sa transporte sute de tone de cocaina in toata lumea.

A plecat de jos, lucrand ca fermier si datorita talentului, inteligentei, dar si din cauza duritatii de care a dat dovada a reusit sa ajunga extrem de repede in varful piramidei unui intreg cartel mafiot.

Barrera are 48 de ani si in ultimii 20 a facut afaceri de miliarde de dolari in intreaga lume.


Condamnat de catre un Tribunal din New York, Barrera a declarat ca si-ar dori sa ramana in viata pana la eliberare si ca ar vrea ca atunci sa isi poata vedea nepotii. "Imi cer scuze familiei pentru toata suferinta pe care le-am cauzat-o in aceasta perioada", a declarat el in fata magistratilor.

Pe langa sentinta de 35 de ani de inchisoare, "El Loco" trebuie sa plateasca si o amenda administrativa in valoare de 10 milioane de dolari.


Proprietatea pe care locuia acesta este una impresionanta, iar statul i-a confiscat 48 de autoturisme extrem de scumpe pe care Barrera le achizitionase de-a lungul timpului.

El a fost retinut de catre autoritatile din Venezuela care ulterior l-au extradat, dar ele sunt cele care i-au confiscat casele, fermele, yahtul, apartamentele si cele 48 de amasini ale lui Barrera.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si