Aici, o firma din Pascani, a facut o parcare modulara ce poate fi mutata oriunde in oras, in zone aglomerate si se poate extinde in functie de necesitati, noteaza cei de la Digi24.

Parcarea modulara este momentan amplasata in Piata Centrala din Roman si costa aproximativ 1,2 milioane de lei. Se intinde pe o suprafata de 1.110 metri patrati, are parter si etaj, si are o capacitate de 49 de locuri de parcare si 3 stand by.

"Structura anterioara s-a confruntat cu o serie de surpari, motivul fiind o serie mare de beciuri si pivnite care sunt in vecinatate. Aceasta structura asigura siguranta pentru publicul care acceseaza acest serviciu", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Roman, Constantin Cudar.

Parcarea in timpul zilei costa 1 leu pe ora, iar pe timpul noptii este gratis. Reprezentantii municipalitatii spun ca vor lua in considerare aceasta varianta daca vor gasi locuri unde vor putea sa amplaseze astfel de parcari.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si