Elena Ciochina, in vârsta de 15 ani, a fost vazuta ultima data sâmbata, la ora locala 19.00 (21.00, ora României), când a plecat de acasa, de la Newham, la est de Londra, a anuntat Scotland Yard, potrivit The Mirror.

Detectivi cred ca ea se afla impreuna cu Ionut Gheorghe, in vârsta de 27 de ani, care a fost surprins sâmbata dupa-amiaza de camere de supraveghere retragând 250 de lire sterline (297 euro) dintr-un bancomat, la Enfield, in nordul Londrei.

Potrivit politiei metropolitane, cei doi au parasit Marea Britanie impreuna sâmbata seara si au plecat catre Europa, iar ofiteri britanici cred ca acestia se afla in prezent in Spania, la Guadalajara, lânga Madrid.

Gheorghe este cautat in baza unui mandat european pentru rapire.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Elena, inalta de aproximativ 1,75 metri, are parul lung pâna la talie si negru, purta un tricou negru, pantaloni scurti negri si incaltaminte sport neagra atunci când a fost vazuta ultima data.

Ea este de asemenea românca si se crede ca are cartea de identitate cu ea.

Gheorghe este alb, inalt de aproximativ 1,70 metri, robust si are parul castaniu deschis, tuns scurt. El purta un tricou alb, pantaloni inchisi la culoare si papuci inchisi la culoare când a fost vazut ultima data.

Politia cere tuturor celor care i-au vazut pe cei doi sa sune la numarul 0208 217 5820.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si