Daca este week-end atunci sa fie petrecere, nici ca mai conteaza motivul pentru care se aduna in inima muntilor, ci doar sa sfaraie gratarele.

Ce sunet poate sa fie mai frumos decat cel al gratarului incins, pe care stau doldora mititeii si carnea care se perpeleste la foc de lemne?  Daca va gandeati ca la gratar domnii sunt sefii, ei bine, v-ati inselat! Tot ele, femeile, sunt cele mai bune si nu o spun gospodinele, ci chiar domnii care se declara invinsi.


Stiti vorba 'ceea, cea mai buna leguma tot carnea ramane, asa ca.... la gratareala inainte. Gustul sta insa in secretul bucatarului, mirodeniile culese de pe munte sunt cele care dau aroma mancarii. Ei.... si unde merge un pahar de palinca, rimele vin de la sine.

La petrecerea organizata in varf de munte, comercinatii au adus nu doar mititei, ci si alte bunatai din carne de mangalita.

Petrecerea a inceput inca de ieri si tine pana la noapte tarziu, cand gratarele se vor stinge. De maine, gata! Incepe postul, iar pofticioii vor trebui sa se abtina de la bunatatile din carne.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si