Primii vizati au fost cei de la Sectorul 1, dar au fost chestionati si alti primari, iar raspunsurile lor sunt extrem de diferite. Spre exemplu, Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 spune ca ar putea sa aloce cei 10 milioane de lei pentru lucrarile de la Catedrala Mantuirii Neamului, dar ca nu poate sa faca asta din cauza consilierilor care nu doresc. "Bugetul isi permite sa dea si pentru scoli si pentru Catedrala si pentru un Spital.

Asta e avantajul primariei Sectorului 1. Noi ne permitem, dar Consiliul Local nu vrea", a spus acesta.

Dan Tudorache
Dan Tudorache
Si primarul sectorului 4, Daniel Baluta, spune ca ar da bani pentru Catedrala Neamului, dar nu o suma atat de mare. "Nu stiu daca am primit o cerere de la Patriarhie, probabil sa fi primit. Eu sunt crestin-ortodox practicant si trebuie sa sprijinim Biserica. Este totusi imposibil sa dam 10 milioane pentru ca nu ne permitem aceasta suma. Vom da, dar nu stiu cat. O sa intrebam cetatenii legat de cuantum si de oportunitate. Deja am un sondaj in lucru", a spus Baluta, noteaza cei de la adevarul.ro

Nici primarul de la sectorul 5, Daniel Flore, cel in sectorul caruia se construieste Catedrala, nu are de unde sa dea 10 milioane de lei, dar spune ca va incerca sa dea doua. 
"Nu avem de unde sa scoatem 10 milioane. Cred ca o sa le dau ceva, dar cred ca o sa fie vorba de vreo 2 milioane. O sa bag solicitarea in sedinta de Consiliu de la sfarsitul lunii august", a spus acesta.

Gabriel Mutu
Gabriel Mutu
De lipsa banilor se plange si primarul de la Sectorul 6 care a declarat ca nu va da niciun leu pentru catedrala.
"N-am bani pentru asa ceva. Inteleg ca aceasta constructie trebuie sa continue, dar n-am bani de dat. Cu cinci milioane fac trei gradinite", a declarat Gabriel Mutu pentru aceasi sursa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si