Europarlamentarul spune ca Ponta a obtinut titulatura de avocat fara sa dea examen. "Va solicit excluderea imediata a domnului Victor Viorel Ponta intrucat acesta nu a dobandit calitate de avocat fara examen ci ca titular al diplomei de doctor in drept. Titlul de doctor i-a fost retras de ministrul Educatiei, pe baza deciziei definitive ca lucrarea a fost plagiata, astfel incat, domnul Ponta, nu mai indeplineste conditiile legale pentru a exercita profesia de avocat."

, a scris Monica Macovei in solicitarea adresata decanului Baroului Bucuresti.

Monica Macovei spune ca este la a doua solicitare de excludere a lui Victor Ponta dupa ce a mai facut-o in ianuarie 2015. "Acum, pe baza deciziei definitive de retragere a titlului de doctor in drept, prin Ordin al ministrului Educatiei si a Legii pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, va solicit sa il excludeti imediat pe domnul Victor Victor Ponta din Barol Bucuresti pentru a respecta legea", a conchis Macovei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si