Femeia are 45 de ani si este din Xixia, din provincia chineza Sichuan, si are antecedente psihice, fiind internata de mai multe ori in spital, incepand cu anul 2012. Femeia se numeste Peng, iar familia ei a spus ca nu are alta posibilitate decat sa o tina inchisa in cusa dupa ce toate tratamentele pe care i le-au acordat au esuat.

Ea este bolnav psihic intr-o forma agravata si boala s-a dezvoltat in urma unui accident de masina si, in ciuda tuturor tratamentelor pe care le-a urmat, starea ei de sanatate nu s-a ameliorat.


A devenit din ce in ce mai greu de controlat pentru ca lovea masinile si spargea geamurile vecinilor, asa ca singura solutie de a o tine sub control a fost aceea de a o inchide in subsolul cladirii in care ei locuiesc.

Fotografiile care au facut inconjurul lumii sunt facute de un vecin care le-a postat pe net in urma cu cateva zile si politistii au intervenit si au salvat-o pe femeie. Acum ea primeste ingrijiri intr-un spital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si