Liviu Mihaiu, omul pentru a carui numire in postul de guvernator al Deltei l-ar fi determinat pe Sorin Ovidiu Vintu sa dea o spaga de 1 milion de euro, locuieste intr-o casa luminoasa, decorata de partenera sa de viata, Cristina, care este designer si care i-a daruit un fiu, pe Iancu.

"Cu ceva timp în urmă, dormitorul era în locul biroului, dar după ce am amenajat terasa, l-am mutat.
Bucătăria s-a transformat în timp într-un spaţiu care e şi living, şi birou; aici e locul unde stăm cel mai mult”
,  a marturist Cristina pentru revista "Casa si Gradina".
“Bucătăria dispune de un spaţiu generos şi de lumină naturală din belşug, ferestrele mari fiind unul dintre atuurile clădirilor cu vechime din Bucureşti. Scăunelul lui Iancu, alb, de la Zara Home, stă la masa oamenilor mari, alături de scaunele din lemn achiziţionate de la Muzeul Ţăranului Român. Biroul şi scaunele de la Ceccotti sunt printre obiectele preferate din casă.
Oglinda a fost cumpărată acum câţiva ani de la Street Delivery, iar inorogul e o nouă achiziţie, cumpărat din Graz, Austria, dintr-un magazin cu multe gablonzuri. Scaunul ţărănesc din lemn de fag şi piele de vacă este una dintre creaţiile Cristinei”
, se arata in reportajul realizat de revista in casa lui Liviu Mihaiu, un reputat om de radio si de televiziune.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si