Grupul chinez care va prelua clubul italian se numeşte Sino-Europe Investment Management Changxing şi este condus de Yonghong Li.

Berlusconi a introdus în contractul preliminar de vânzare o clauză prin care noul proprietar se obligă să investească în club 350 de milioane de euro în următorii trei ani, dintre care 100 de milioane de euro în momentul perfectării actelor.

La 20 februarie, Silvio Berlusconi a sărbătorit 30 de ani de când se află la conducerea clubului AC Milan.



În cei 30 de ani cu Berlusconi la conducere, Milan a câştigat de opt ori titlul de campioană, o dată Cupa Italiei, de şase ori Supercupa Italiei, de cinci ori Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor, de cinci ori Supercupa Europei şi de trei ori Cupa Intercontinentală/Campionatul Mondial al cluburilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Foto:  corriere.it


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si