O pisicuta de doar luna a fost gasita aproape moarta de catre Garda de Coasta italiana. Imediat ce au recuperate o din apa, ofiterii italieni au inceput manevrele de resuscitare, intocmai ca la oameni.

Vazand ca nimic nu merge au facut chiar respiratie gura la gura. Iar apoi au trecut imediat la masaj cardiac. In tot acest timp au rugat bietul sufletel sa revina la viata.

Zeci de secunde ofiterii au continuat manevrele de resuscitare. Au masat animalutul si l-au intors cu grija pe toate partile. In cele din urma pisicuta a inceput sa scoata apa pe nas.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Dupa catev asecunde a inceput sa se miste aproape insesizabil. In tot acest timp salvatorii erau cu ochii pe ea. Si in cele din urma au strigat fericiti.

Pisicuta a fost salvata cu success. Salvatorii au devenit celebri pe internet si au si facut poze cu norocoasa felina dupa ce au infofolit-o bine intr un prosop.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si