Senin, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, barbatul isi pastreaza calmul si nu reactioneaza la intrebarile jurnalistilor. Cine ar zice ca putea provoca o nenorocire?!

"Eram in trafic cu bicicleta, in fata mea era un domn cu masina, a inceput sa mearga haotic, in dreapta, in stanga, a inceput sa piarda si controlul la un moment dat, m-am gandit sa ma duc dupa el, ca poate e baut.

La un moment dat, pe o strada din oras, a lovit o teava de gaz, acolo s-a oprit", povesteste biciclistul.

Alarmati de zgomotul puternic, vecinii barbatului au iesit in toiul noptii afara, sa vada ce s-a intamplat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

”Au fost emanari puternice de gaz, in atmosfera. Problema este ca teava de gaze este foarte aproape de cladire. Colegii de la gaze lucreaza pentru inchiderea gazului”, a declarat Petre Chira, de la ISU Maramures.

Singurul care nu era speriat de cele intamplate era, culmea, chiar cel care a provocat accidentul. Barbatul, baut fiind, si-a parcat linistit masina si a mers sa se culce. N-a apucat sa se odihneasca mult timp, ca a fost trezit de politisti.

Numai ca alcooltestul a aratat- 0,77 miligrame de alcool pur in aerul expirat! Barbatul este acum cercetat pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice, dar si pentru distrugere.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si