Mary Josephine Reyes, in varsta de 22 de ani, din Florida, nu avea mai mult de 60 de kilograme inainte de a i se prescrie un tratament hormonal, care a „umflat-o ca pe un balon”. In urma tratamentului a ajuns sa supraponderala. Dupa doi ani de zile, a hotarat ca e momentul sa faca ceva pentru a slabi. Acum a ajuns la greutatea initiala, gratie operatiei de miscorare a stomacului, informeaza Daily Mail.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In doar opt saptamani, cat timp a luat tratamentul, tanara s-a ingrasat aproape 90 de kilograme. „ Faptul ca mergeam la sala nu facea nicio diferenta. Am refuzat sa mai ies in oras, sa mai vorbesc cu oamenii, sa mai traiesc. Eram o alta persoana. Am avut o depresie severa”, povesteste tanara, adaugand ca a urmat acest tratament la indrumarea medicului ginecolg. Cand a inceput sa se ingrase, tanara s-a reintors la medic, care i-a spus ca e normal sa iei in greutate in timpul tratamentului.

Doi ani a fost supraponderala, timp in care viata ei a devenit un chin, povesteste Mary. Tanara a reusit sa slabeasca doar dupa ce a facut o operatie de miscorare a stomacului, revenind aproape de greutatea ei initiala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si