Judecatorii au stabilit suma de 150.000 de euro ca despagubire pentru mama Elodiei, Emilia Ghinescu, si 100.000 de euro despagubire pentru Robert Constantin Ghinescu, fratele avocatei disparute. De asemenea, instanta a stabilit daune morale in cuantum de 130.000 de euro pentru Patrick-Matei Cioaca, fiul politistului si al avocatei, informaza adevarul.ro.

Cristian Cioaca a contestat sentinta din 21 iunie 2016, atunci cand Judecatoria Pitesti il condamnase la 18 ani de inchisoare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In 18 iunie 2014, Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv, prin decizie a Curtii de Apel Pitesti, la 15 ani si 8 luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, disparuta in urma cu noua ani. Initial, Tribunalul Arges il condamnase pe Cioaca la 22 de ani de inchisoare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si