Asa sunt intampinati turistii care vin sa se cazeze la pensiunile din inima Maramuresului. Cu palinca si bucate traditionale, gazdele in port popular stiu sa faca oaspetii sa se simta.... ca acasa. Asa ca dupa primirea calduroasa, le arata indata ca la omul gospodar si cantecul rasuna in ograda!

In fata spectacolului de care in alta parte n-ar fi avut parte, turistii nici ca stiu ce sa filmeze mai intai:

In patria traditiilor, siesta inseamna o plimbare cu trasura... Caii cu zurgalai ii plimba pe turisti pe cararile inverzite ale satului. Iar privelistea aproape ca ii lasa muti pe oaspeti: casele micute din lemn, pastrate ca acum sute de ani, sunt o incantare!

Jocul, cantecul si voia buna continua pana seara tarziu, iar a doua zi turistii o iau de la capat. Daca vreti si dumneavoastra sa va petreceti un weekend intr-un sat traditional din Maramures, aflati ca nu veti plati mai mult de 300 de lei, pentru doua persoane. In acesti bani, aveti inclusa cazarea si masa, totul in stil traditional.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si